Fly

Thailand


Bangkok

Bangkok er landets eksotiske hovedstad med sine 300 templer. Grand Palace er det imponerende kongepalassområdet med sine haller, templer og saler. Her finner man bl.a. det velkjente Smaragdbuddhaens tempel. Chao Phraya-elven er byens pulsåre med intens trafikk. Elvens forgreninger, "klongs", med det flytende markedet, har nærmest blitt tatt over av turistene. Byen lever hele døgnet og det oser av eksotiske dufter fra alle de mange gatekjøkkenene. Shoppingmulighetene er mange, bl.a. i Silom Road og Sukhumvit-området.

Fly Oslo-Bangkok t/r med Aeroflot fra 4 733 NOK ,-

Krabi

Krabi er et lite område på kysten til Andamansjøen, sør i Thailand. De vakre og merkelige kalksteinsklippene stiger rett opp av havet. Regnskoger byr på vandringer og et rikt fugleliv, den vakre skjærgården med dryppsteinsgrotter gir fine muligheter for kanoturer. Klippene ved Railay har blitt populære blant klatrere fra hele verden. På Ao Nang Beach er det et ganske stort tilbud av restauranter og forretninger. Nattelivet er begrenset og barene få, nøyaktig slik som den lokale turistnæringen vil ha det.

Phuket

Phuket, "Sydens Perle", ligger sør i Thailand og har blitt et populært reisemål for mange. På Patong Beach er det stort tilbud av forretninger, restauranter, barer, diskotek og nattklubber. Karon Beach og andre strender er roligere med mindre tilbud. Men generelt sett er det mange aktiviteter med ulike former for vannsport, dykking, gode golfbaner og utflukter rundt på øya. Derfor er også Phuket et utmerket reisemål der alle typer mennesker lett trives. Phuket fungerer også utmerket som utgangspunkt for forskjellige kombinasjoner med steder og øyer i nærheten, og for øyhopping.

Prisene er inkl. alle skatter og avgifter og må bestilles på internett. Vi tar forbehold om ledig kapasitet.
Header
Subject
Body
Footer