Fly

TRYGT VALG – med Gotogate

Vår målsetting er å være det selvklare valget når du skal bestille en reise. Det er viktig for oss at du føler deg trygg hos oss og at våre tjenester gir deg en positiv opplevelse.

Som en del av Nordens største aktør innenfor flyreiser online, er det viktig at vi kan gi deg et tilbud blant de billigste flybillettene.

Vi har derfor et av markedets største utvalg. I tillegg prioriterer vi din sikkerhet, derfor er alle dine kjøp alltid krypterte.

Nedenfor har vi samlet noen grunner til hvorfor du kan stole på oss og kjøpe dine reiser her. Vi håper det hjelper deg i ditt valg og at du føler deg trygg.

BESTILL TRYGT

Størst i Norden

Gotogate er en del av f Etraveli Group AB Vi har over 12 millioner kunder per år og er ledende i Norden. Vi har lang og bred erfaring innenfor reiser.

Godkjent av IATA

Vårt personale er IATA-sertifiserte og har spisskompetanse innenfor reisebransjen.

Iatas logotype

BREDT UTVALG

Mer enn 650 flyselskaper

Ved å tilby et bredt utvalg vil vi gjøre det enkelt for deg å finne noen av de billigste flybillettene til akkurat de reisene du søker. Derfor kan du sammenligne og bestille flyreiser fra mer enn 650 flyselskaper hos oss.

Mer enn 300 000 hoteller

Å velge riktig hotell kan ta litt lengre tid, da det er mange kriterier som skal stemme. For å gjøre letingen etter det ”perfekte” hotellet så smidig som mulig for deg, har vi samlet mer enn 300 000 hoteller rundt omkring i verden hos oss. 

Hos oss – Fleksibel billett

Noen ganger må man endre sine planer, og da er det fint med en flybillett som kan bookes om. Vi tilbyr deg den unike muligheten at du kan kjøpe en flybillett som kan bookes om. Dette er en virkelig favoritt hos våre kunder, les mer her >>>

650 aircarrier icon 240 000 hotels icon rebooking icon

SIKKER BETALING

Høyeste tilgjengelige krypteringsstandard for din sikkerhet

Du handler trygt hos oss siden vi benytter høyeste tilgjengelige krypteringsstandard for en sikker data- og betalingshåndtering slik at ingen uvedkommende skal få tilgang til dine personopplysninger. Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du betaler reisen din.

Faktura og delbetaling med Klarna

Noen ganger er deg bedre for deg å dele opp betalingen eller det er eventuelt best med en faktura. Hos oss kan du velge å betale med Klarna og selv bestemme om delbetaling eller faktura passer for deg.

Norton SSL logotyp Klarna logotyp
Header
Subject
Body
Footer