Tobago

Velkommen til Tobago

Krystallklart vann, frodige regnskoger, endeløse sandstrender ... Alt er innen rekkevidde og ligger bare og venter på deg. Ta en titt på våre #101ReasonsTobago, med oversikt over mange fantastiske ting du kan gjøre og se på øya – gled deg til å oppleve det ufordervede, uberørte og uoppdagede.

Tilbake til naturen

Tobagos regnskog er den eldste vernede regnskogen i sitt slag på den vestlige halvkule. Under trekronene skjuler det seg bortgjemte kulper, majestetiske fossefall og et vell av fargerike dyr og planter. Dra på vandretur eller sykkeltur i vakre omgivelser. Ta pauser underveis for å ta noen av de 230 fugleartene nærmere i øyesyn.

Strender i verdensklasse

Tobago har en spektakulær kystlinje som byr på strender for enhver smak. Lev ut drømmen om paradisøya ved Englishman’s Bay, få et innblikk i det lokale livet i Pigeon Point Heritage Park eller benytt deg av de fantastiske dykke- og snorklemulighetene som finnes langs kysten. Valget er ditt.

Få smaken på Tobago

Øyas unike kulturarv har gitt et kjøkken som er en fantastisk blanding av smaker, med afrikanske, asiatiske, kreolske og europeiske retter. Ta med smaksløkene på en reise rundt jorden med retter som curried crab og dumplings, eller gled deg til å smake dagens fangst rett fra havet. Bli også med oss på en av øyas mange gatemusikkfester. Vi deler mer enn gjerne våre stolte tradisjoner med deg.

På vandring gjennom det ekstraordinære

Tobago byr på bølgende åser, frodig regnskog og en spektakulær kystlinje, og mange av øyas vakreste steder kan nås til fots. Tobago byr på alt fra avslappende kyststier til krevende klatring opp vulkanske topper. Rett og slett vandreturer for enhver smak.

Oplev den eventyrlige natur under løvtaget

Tobagos frodige, smaragdgrønne regnskovstæppe bugner af eventyrlige muligheder. Uanset om I tager en timeout i den vestlige halvkugles ældste fredede regnskov eller snupper en forfriskende dukkert i en afsidesliggende skovsø, rummer dette urgamle naturparadis uforglemmelige oplevelser overalt.

10 eventyr du må få med deg

1. Vandretur gjennom Main Ridge Forest Reserve
2. En dukkert i de tre bassengene ved Argyle Falls
3. Magisk morild-tur til Bon Accord Lagoon
4. Tobagos lokale dyreliv i Corbin Local Wildlife Park
5. Fugletitting i Adventure Farm and Nature Reserve, Miss Mills Trail, Bon Accord Lagoon og mange andre steder
6. Ridetur på stranden og i vannet ved Buccoo sammen med «Being with Horses».
7. Praktfull natur i Scarborough Botanical Gardens
8. Spasertur på gangbroer gjennom plantasjer og våtmarker
9. Opplev når de enorme havlærskilpaddene legger egg på stranden og eggene klekkes (mars–september)
10. Spennende sykkeltur gjennom det bølgende landskapet i Arnos Vale og Golden Lane

Reis tilbake i tiden

Takket være øyas fortid som koloni og unike plassering i Karibia har Tobago en svært rik historie. La deg imponere av det storslåtte, omfattende og vakkert bevarte 1700-tallsfortet, Fort King George, komplett med originalkanoner, eller tilbring en smaksrik dag på Tobagos kakaoplantasje, hvor du kan teste ut sjokoladen!

Best Deals - Flyg till Dubai- Emirates

Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Header
Subject
Body
Footer