Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse av våra tjänster. Genom att gå vidare accepterar du användandet av cookies.

Bestill reisen med Gotogate

Søk reise her

Snarveier

Nyhetsbrev

Om oss

Gotogate.no – din neste drømmereise er bare ett klikk unna

Velkommen til Gotogate.no, hos oss kan du drømme deg bort til fantastiske plasser langt ute i verden og når du er klar til å bestille eventyret er drømmereisen bare ett klikk unna. Hos oss gjør du enkelt din bestilling av både fly, hotell og leiebil, alt i samme bookingprosess. Så sparer du både tid og penger.

Gotogate.no ble grunnlagt i 1999 og er i dag blandt av Norges mest kjente  og best likte internettreisebyråer.

Fra og med den 1. September 2009 er Gotogate.no eid av Marco Polo AS. Ansvarlig for all markedsføring på dette nettstedet er Marco Polo AS. Marco Polo AS som er eid av European Travel Interactive (eTRAVELi) er Nordens største Internett-reisebyrå, med høyeste markedsandeler i Norden. For mer informasjon om eTRAVELi, pressekontakt og karrieremuligheter i konsernet, besøk www.etraveli.com.

Det er trygt å bestille reisen hos Gotogate.no
Det er viktig for oss at du kjenner deg trygg når du bestiller din reise på Internett. Hos Gotogate.no er du alltid i trygge hender. Vi samarbeider med verdens ledende flyselskaper og levrandører av hotell og leiebiler. Gotogate.no er selvsagt medlemmer i IATA. IATA(International Air Transport Association) er en uavhengig internasjonal organisasjon, bare IATA-godkjente reisebyråer kan selge flybilletter på vegne av flyselskapene. Les mer på www.iata.org. Gotogate.no er også medlemmer av Den Norse Reisebransjeforening.

Gotogate.no benytter SSL krypteringsteknologi, noe som gjør det trygt å oppgi kredittkortinformasjon på sidene våre. SSL krypterer alle kredittkortopplysninger som blir lagt inn. Alle personalia behandles strengt konfidensielt.

Header
Subject
Body
Footer